Dit kan jij doen?

Blijf op de hoogte

Regelmatig sturen we updates over de ontwikkelingen rondom Lelystad Airport en Kampen. Wil je deze ook ontvangen? Stuur dan een berichtje naar komopvoorkampen@outlook.com.

Sluit je aan

Samen staan we sterk. Het heeft zin om je te laten horen. Bijvoorbeeld door het organiseren van een informatie avond of door specifieke kennis en expertise in te zetten.

Wil je ook opkomen voor het behoud van fijn wonen in Kampen? Stuur dan een bericht naar komopvoorkampen@outlook.com

Zegt het voort

Informeer mensen in je omgeving. Buren, dorps- en stadsgenoten. Zodat zoveel mogelijk mensen zich bewust zijn van de impact van laagvliegen en de opening van Lelystad Airport. Wijs ze bijvoorbeeld op deze website en de nieuwsbrief. Zo zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn.

Doneer

Steun ons werk. De mensen van de belangengroepen doen dit vrijwillig en onbezoldigd. De kosten van onderzoek, het inwinnen van expertise,  juridisch advies en het geven van voorlichting zijn stevig en worden geheel betaald uit giften en donaties. Uw bijdrage wordt dan ook heel erg op prijs gesteld. 

Stichting Laagvliegen NEE (waarin de samenwerkende groepen zijn verenigd) heeft een ANBI-status. Een gift aan een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) is aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Via deze link komt u op de pagina waar je jouw bijdrage kunt doneren.